+45 7538 3936 info@envo-dan.dk

Stål

CE-mærket byggestål – din sikkerhed

ENVO-DAN var en af de første danske smedevirksomheder, der – allerede i november 2013 – opnåede certificering til at kunne levere CE-mærket byggestål i udførelsesklasse 2.

Inden da havde vi gennem et par år arbejdet med at implementere kvalitetsstyringssystemet QS3834, der er et smidigt og enkelt kvalitetsstyringssystem, som sikrer, at vi overholder alle procedurer og dokumentationskrav, som standarden tilskriver.

Det betyder, at du som kunde hos ENVO-DAN kan være sikker på, at vores stålleverancer lever op til både dine og myndighedernes krav, samtidig med at vores interne processer ikke tynger hverken fremdrift eller økonomi.

Kvalitetsstyringssystemet har vi i øvrigt selv været med til at udvikle, hvilket betyder, at vi har et meget indgående kendskab til både standarden og myndighedskrav, så har du spørgsmål vedrørende disse, hjælper vi meget gerne.

ENVO-DAN er CE-certificeret

Se vores certifikat

 

ENVO-DAN er CE-certificeret.

Certifikatet er din garanti for førsteklasses stål.

Se certifikatet ved at klikke her.

3D-tegninger

ENVO-DAN har adgang til 3D tegneprogram, som vi bruger flittigt i forbindelse med udførelse af både store og små opgaver. For mange af vores kunder betyder det, at det er naturligt for dem at inddrage os allerede i udviklingsfasen, hvor vi kan være behjælpelige med at udarbejde specifikationerne, så det færdige produkt bliver nøjagtigt, som kunden havde forestillet sig.

 

Undgå dyre fejl

Eller vi kan være behjælpelige med at teste, om de allerede udarbejdede specifikationer er tilstrækkelige og nøjagtige nok. Vi har ofte stået i en situation, hvor 3D-modellen har vist, at det specificerede produkt afveg i forhold til det reelle behov. Det har sparet mange af vores kunder for dyre fejl, hvor et færdigt stålprodukt ellers skulle have været lavet om fra bunden.

Som kunde hos ENVO-DAN kan vores 3D-modeller sikre dig, at du får det produkt, du har behov for. Første gang.

Galleri

ENVO-DAN ApS

Vi fremstiller professionelle ukrudtsbrændere og konstruktioner i certificeret stål på eget værksted i Vejen. Alt gennemgås personligt af smedemester Ole B. Jensen.

ENVO-DAN. Fremtiden er grøn.

 

Kontakt os

ENVO-DAN ApS

Industrivej Vest 54 6600 Vejen

Telefon: 7538 3936

Fax: 7538 3863

info@envo-dan.dk