+45 7538 3936 info@envo-dan.dk

Om ENVO-DAN

En smedemester – og et verdenspatent

ENVO-DAN er grundlagt i 1995 af smedemester Ole B. Jensen, der siden midten af 80’erne har beskæftiget sig indgående med udvikling og produktion af ukrudtsbrændere til industriel brug i økologiske landbrug og gartnerier, hos kommuner, boligforeninger og andre med behov for pesticidfri og effektiv ukrudtsbekæmpelse.

Patent

I 2008 fik ENVO-DAN – efter års udvikling og afprøvning – verdenspatent på sit E-therm system, der nedsætter ukrudtsbrænderens gasforbrug med 40 procent og samtidig stort set eliminerer støjgenerne fra driften. E-therm systemet er i dag det førende system på markedet for store brændere, som typisk bliver brugt i det økologiske landbrug og hos økologiske gartnerier.

Fra de første år udelukkende at have leveret til det danske marked, er ENVO-DAN i dag et navn, økologiske landmænd over det meste af Europa forbinder med innovation og kvalitet.

CE-mærket

ENVO-DAN beskæftiger veluddannede og dygtige medarbejdere og har – ud over produktionen af ukrudtsbrændere – en solid erfaring i stålleverancer til byggerier af enhver art. Som en af de første danske smedevirksomheder blev ENVO-DAN allerede i november 2013 certiiceret til at levere CE-mærket byggestål i udførelsesklasse 2.

Ole står inde for kvaliteten

Som kunde hos ENVO-DAN vil du opleve, at smedemester Ole B. Jensen personligt står inde for kvalitet og service. Intet bliver afleveret uden at Oles kritiske øje har gennemset leverancen.

Sammen med vores nyudviklede online service-modul, giver det tryghed for, at udstyret virker, når du skal bruge det.

ENVO-DAN ApS

Vi fremstiller professionelle ukrudtsbrændere og konstruktioner i certificeret stål på eget værksted i Vejen. Alt gennemgås personligt af smedemester Ole B. Jensen. ENVO-DAN. Fremtiden er grøn.

 

 

Kontakt os

ENVO-DAN ApS

Industrivej Vest 54 6600 Vejen

Telefon: 7538 3936

Fax: 7538 3863

info@envo-dan.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.