+45 7538 3936 info@envo-dan.dk

Kommuner

E-Therm til kommuner

Vi har et bredt udvalg af brændere, specielt udviklet til ukrudtsbekæmpelse af arealer, parker, stier, fortove med mere. Bredden spænder fra 0,5 til 1,2 meter, og brænderne kan påmonteres enhver form for redskabsbærer eller traktor.

Vores modeller

ENVO-DANs program rettet særligt mod kommuner indeholder ukrudtsbrændere, som er udviklet med fokus på gas- og CO2-besparelse.

Generelt om ET

ET-programmet udviklet med særlig hensyntagen til arbejdsmiljøet. Dels er støjreduktionen så effektiv, at flere kommuner har bedt om at få monteret en indikator, der kan vise, at brænderen kører, da støjen fra redskabsbæreren langt overdøver den lydsvage brænder. Herudover er ukrudtsbrænderne udviklet til frontmontering, hvilket sikrer, at føreren ikke konstant skal se sig over skulderen.

ENVO-DANs E-Therm program bruger 40 procent mindre gas og udleder dermed også 40 procent mindre CO2, hvilket sikrer, at føreren bliver udsat for langt lavere mængder af udledt CO2.

ET 500 og ET 700

ET 500 og ET 700 er ENVO-DANs smalleste ukrudtsbrændere. Med sine kun 50 og 70 centimeter er ET 500  og ET 700 specielt velegnede til at tage ukrudt i overgangen mellem belægninger og græsarealer, lige som de kan anvendes i kombiudgaven som beskrevet nedenfor. Både ET 500 og ET 700 kan monteres på alle former for redskabsbærere ved hjælp af en standard monteringsplade.

ET 1000

ET 1000 er en god, standardbrænder, som fås fra 1 meter til 1,2 meter bred.Den kommer ind vanskelige steder på grund af sin høje fleksibilitet, og netop derfor er ET 1000 en af ENVO-DANs mest populære ukrudtsbrændere, nårdet gælder kommuner og boligforeninger..

ET 500/1000 kombi

Her er tale om en god og meget alsidig maskine, hvor de to brændere kan bruges både hver for sig og samlet. Gælder det for eksempel ukrudt i overgangen mellem belægning og græsareal, kan man nøjes med ET 500, mens den kombinerede version er god til større arealer og stier.

Download brochure

Se mere om fordelene ved E-Therm til kommuner ved at klikke her.

Se E-Therm i aktion

Her ser du en 9,2 meter bred E-Therm-model i aktion.

ENVO-DAN ukrudtsbrændere.

Anvendes også til desinfektion og tørring på veje, i kommuner og i parker.

ENVO-DAN ApS

Vi fremstiller professionelle ukrudtsbrændere og konstruktioner i certificeret stål på eget værksted i Vejen. Alt gennemgås personligt af smedemester Ole B. Jensen.

ENVO-DAN. Fremtiden er grøn.

 

Kontakt os

ENVO-DAN ApS

Industrivej Vest 54 6600 Vejen

Telefon: 7538 3936

Fax: 7538 3863

info@envo-dan.dk