+45 7538 3936 info@envo-dan.dk

Fremtiden er grøn

ukrudtsbrændere til professionelle

40% mindre gasforbrug

Vores patenterede system, E-Therm, sikrer det lavest mulighed forbrug af gas. Det er noget, der kan ses på forbrugsregningen.

Dansk kvalitet

Vi fremstiller ukrudtsbrændere og stålkonstruktioner på eget værksted i Vejen. Hver detalje bliver personligt eftergået af smedemester og indehaver Ole B. Jensen.

Professionelle ukrudtsbrændere og stål

ENVO-DAN har mange års erfaring i fremstilling af ukrudtsbrændere og stærke stålkonstruktioner. Begge dele i alle størrelser og til alle formål. Vores patenterede E-Therm system nedsætter gasforbruget med 40 procent og reducerer samtidig støjniveauet betragteligt.

Vi laver fortrinsvist ukrudtsbrændere til landbrug og til kommuner m.v.

Download ENVO-DAN brochure

Download datablad E-Therm

Download datablad E-Therm Selekt

Vi er certificerede

ENVO-DAN beskæftiger veluddannede og dygtige medarbejdere og har – ud over produktionen af ukrudtsbrændere – en solid erfaring i stålleverancer til byggerier af enhver art. Som en af de første danske smedevirksomheder blev ENVO-DAN allerede i november 2013 certificeret til at levere CE-mærket byggestål i udførelsesklasse 2. Se mere her.

ENVO-DAN ApS

Vi fremstiller professionelle ukrudtsbrændere og konstruktioner i certificeret stål på eget værksted i Vejen. Alt gennemgås personligt af smedemester Ole B. Jensen.

ENVO-DAN. Fremtiden er grøn.

 

Kontakt os

ENVO-DAN ApS

Industrivej Vest 54 6600 Vejen

Telefon: 7538 3936

Fax: 7538 3863

info@envo-dan.dk